Om företaget

Om Jonzons Revision i Malmö


Jonzon Revision har funnits i Malmö sedan 1954.

Våra kunder består av små och medelstora fåmansföretag, ofta familjeägda, primärt belägna i Skåne. Kunderna representerar en stor mängd olika branscher.   


Stor erfarenhet att driva företag


Vi har stor erfarenhet av hur det är att driva och starta upp företag inom diverse branscher och vet vilka problem och möjligheter som uppstår och som finns i en mindre organisation. Vi vet hur viktigt det är med bra kommunikation och direktkontakt, för att en verksamhet ska kunna drivas effektivt och mot gemensamma mål.


Ekonomisk rådgivning, redovisning, revision


Vårt fokus ligger på ekonomisk rådgivning men ofta delar vi med oss av vår erfarenhet från t.ex organisations- och IT-relaterade frågor i en allt mer komplicerad företagsvärld. Dessutom genomför vi redovisning, revsion & bokslutsarbete för flertalet av våra kunder.


Genom åren har vi haft en låg personalomsättning, vilket gör att du som kund kan ha samma kontaktperson under många år. Den personliga relationen är central och vi vill vara den trygga affärspartner som agerar bollplank under ditt företags utveckling.


Personlig rådgivning


Våra anställda har expertisen för att hjälpa er. Vi på Jonzon Revision bygger en etablderad kultur där vi delar med oss av vår specialkunskap till varandra. Vårt teamwork och vårt gedigna nätverk av externa jurister, skattekonsulter och andra fackkunniga är grunden för att kunna leva upp till epitet specialister - så att du som kund kan vara trygg i att alltid få en premium rådgivning. 


När du väljer Jonzon Revision som partner får du dessutom hela företagets kompetens och nätverk.