Om företaget


SPECIALISTER PÅ REVISION, EKONOMISK RÅDGIVNING OCH REDOVISNING FÖR SMÅ OCH MEDELSTORA FÖRETAG


Jonzon Revision har funnits i Malmö sedan 1954.

Våra kunder består av små och medelstora fåmansföretag, ofta familjeägda, primärt belägna i Skåne.

Kunderna representerar en stor mängd olika branscher.   

Vi har stor erfarenhet av hur det är att driva företag inom diverse branscher och vet vilka problem och möjligheter som uppstår och som finns i en mindre organisation.

Vi vet hur viktigt det är med bra kommunikation och direktkontakt, för att en verksamhet ska kunna drivas effektivt och mot gemensamma mål. Vårt fokus ligger på ekonomisk rådgivning men ofta delar vi med oss av vår erfarenhet från t.ex organisations- och IT-relaterade frågor i en allt mer komplicerad företagsvärld. Dessutom genomför vi redovisning, revsion & bokslutsarbete för flertalet av våra kunder.

Genom åren har vi haft en låg personalomsättning, vilket gör att du som kund kan ha samma kontaktperson under många år. Den personliga relationen är central och vi vill vara den trygga affärspartner som agerar bollplank under ditt företags utveckling.

Din kontaktperson har givetvis stora kunskaper men det är orimligt att behärska alla ämnesområden. För att råda bot på detta har vi på Jonzon Revision filosofin att vi delar med oss av vår specialkunskap till varandra. Vårt teamwork och vårt gedigna nätverk av externa jurister, skattekonsulter och andra fackkunniga är grunden för att kunna leva upp till epitet specialister - så att du som kund kan vara trygg i att alltid få en väl underbyggd rådgivning. 

När du väljer Jonzon Revision till partner får du hela företagets kompetens och nätverk på köpet.

 


Jonzon Revision   Dammfrivägen 45 A   217 63 Malmö   Tel: 040-678 98 40     Mail: info@jonzonrevision.se